Blogg


22 JULI

22.Juli 

1 helt år siden alt skjedde, jeg kjente ingen som ble drept, men kjente noen som var på Utøya og de kom seg trygt til fastland, heldigvis. Men selv om jeg ikke kjenner noen som ble drept, så sender jeg mange varme tanker til dere som mistet deres kjære! 
"Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise"  ♥

// google - 

 

SOFTGUN KRIG

Halla balla!

Idag har jeg, Ruben og Bernard hatt Softgun krig! Var utrolig gøy, ble truffet en gang, flinka! Og nå ikveld skal jeg bare slappe av, 22.Juli i morgen..Trist dag! 
Hva har du gjort idag?

Elsker deg, vennen! ♥
 

GOD KVELD!

God kveld, alle sammen!

Dagen har bestått av fotball med Bernard, Joachim og Mariell. Og kvelden består av å slappe av med litt godteri, tv, musikk og bare kos! Hva har skjedd hos deg?
Vil lese DIN blogg!

Slapper bare av med litt godiser, min bror, og musikk akkurat nå. Så jeg tenke at jeg kunne lese noen blogger, om du vil at jeg skal lese din blogg, så legg igjen en kommentar! :-)


Legg igjen en kommentar, og jeg leser din blogg! 


Lite blogging..

Hei!
Beklager for null blogging de 2-3 siste ukene, grunnen til det er fordi jeg har vært utrolig opptatt, siste innspurt på skolen, masse fotball osv.. Men nå som det er sommerferie, kan jeg vel blogge mer! Så blir mer blogging fremover. Og ang den konkurransen, premien og vinneren er fremdeles hemmelig, men dere får nok vite det til helga eller i løpet av neste uke!
- blogger fra IPad..

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)