juli 2012


22 JULI

22.Juli 

1 helt år siden alt skjedde, jeg kjente ingen som ble drept, men kjente noen som var på Utøya og de kom seg trygt til fastland, heldigvis. Men selv om jeg ikke kjenner noen som ble drept, så sender jeg mange varme tanker til dere som mistet deres kjære! 
"Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise"  ♥

// google - 

 

SOFTGUN KRIG

Halla balla!

Idag har jeg, Ruben og Bernard hatt Softgun krig! Var utrolig gøy, ble truffet en gang, flinka! Og nå ikveld skal jeg bare slappe av, 22.Juli i morgen..Trist dag! 
Hva har du gjort idag?

Elsker deg, vennen! ♥
 

OUTFIT 20.07.2012

Hei!

Idag skjer det ikke noe annet at jeg snart stikker en tur ned til byen!
Hva skal du idag?


 

OUTFIT 19.07.2012

Hola!

Idag har jeg ikke gjort mye, hatt besøk, vært litt ute og har gamet litt GT5, kvelden tilbringes med å slappe av.
Hatt en fin dag?

 


Outfit 19.07.2012

DAGENS BILDER

Hola !

Idag skjer det ikke så utrolig mye. Tar meg en tur hen til tremenningene mine om ikke lenge! 
Syntes om bildene?

 

ED HARDY LOMMEBOK!

Endelig fikk jeg den, ahh! Har ventet utrolig lenge på den og endelig er den min!
Kjøpte den for 350,-
Har du eller ønsker du deg en? 
Litt dårlige bilder, men endelig er den min! 


 

HVILKEN HEADER?

Hei!

Idag har jeg vært en tur ute hos Ruben og kost meg der. Det var også to snille jenter som tok seg tid til å lage header til meg! Tusen takk, igjen! Problemet er bare at jeg ikke vet hvilken jeg skal ha, siden begge er jo utrolig fine! Hvilken syntes du jeg skal ha?Den øverste er laget av Madeleine Hongslo (www.madeleinehongslo.blogg.no)
Den nederste er laget av Lotte Olsen (www.penalus.blogg.no)  

GOD KVELD!

God kveld, alle sammen!

Dagen har bestått av fotball med Bernard, Joachim og Mariell. Og kvelden består av å slappe av med litt godteri, tv, musikk og bare kos! Hva har skjedd hos deg?
header?

Hei!

Jeg er ikke flink til å lage headere så jeg trenger hjelp! Så om du er god og du føler at du er flink med å lage headere, så ville det vært utrolig fint om du ville være så snill å laget en til meg, ville betydd mye! Du kan sende headeren på frktinats.blogg@hotmail.com :-) Tusen takk på forhånd! Her er bildene du kan bruke;
og igjen, tusen takk på forhånd! 

Mary Kay produkt - mot kviser & uren hud

Hallo!

Idag har jeg vært i byen med Ruben og Jannicke, og etterhvert så tok meg og Ruben buss hjem til han og der har jeg tilbringt mesteparten av dagen og kvelden! Moren til Ruben jobber med Mary Kay produkter, så er heldig som kjenner ho. Og siden jeg sliten litt med kviser og uren hud, så fikk jeg to små søte flasker som moren til Ruben anbefalte meg. Har ikke prøvd det selv enda, men tror nok jeg skal prøve! 

Dette skal du gjøre;

1) Ta litt av kremen på 2-3 fingre og smør ut i fjeset. ALTSÅ, DEN HVITE FLASKEN TIL HØYRE PÅ BILDET.
2) Ta en klut med litt lunket vann på, og skyld kremen sånn at det går vekk, FREMDELS DEN HVITE TIL HØYRE.
3) Ta litt av 'oljen' på en bomullsdott (?) eller litt papir, og smør det ut i fjeset, ALTSÅ DEN TIL VENSTRE PÅ BILDET.

Når du har gjort det, i rekkefølge, så har du gjort det riktig! Gjør dette hver morgen og hver kveld, gjerne gjør det når du dusjer også! 

 

 

Nye solbriller!Hej søtinger!

Endte opp med en liten bytur med mamma idag, alltid like koselig! Det var jo ingen butikker som var åpen eller noe, men det var folk som sto på gaten og solgte utrolig mange kule solbriller, så jeg kjøpte like godt et par! Kostet 100,-  Møtte også noen folk som jeg gikk litt med før jeg tok bussen hjem igjen. Her på Sørlandet er det jo nesten Syden, utrolig deilig og varmt! :-)

Hva har du gjort idag?

Vil lese DIN blogg!

Slapper bare av med litt godiser, min bror, og musikk akkurat nå. Så jeg tenke at jeg kunne lese noen blogger, om du vil at jeg skal lese din blogg, så legg igjen en kommentar! :-)


Legg igjen en kommentar, og jeg leser din blogg! 


Lite blogging..

Hei!
Beklager for null blogging de 2-3 siste ukene, grunnen til det er fordi jeg har vært utrolig opptatt, siste innspurt på skolen, masse fotball osv.. Men nå som det er sommerferie, kan jeg vel blogge mer! Så blir mer blogging fremover. Og ang den konkurransen, premien og vinneren er fremdeles hemmelig, men dere får nok vite det til helga eller i løpet av neste uke!
- blogger fra IPad..